Спипаха двама пияни водачи, единият предизвика катастрофа
Спипаха двама пияни водачи, единият предизвика катастрофа / Dariknews, Архив

Двама водачи, употребили алкохол са установени от пътни полицаи при ежедневния контрол по безопасност на движението в Сливен.

25-годишен мъж от Сливен с лек автомобил “Алфа Ромео”, след като е изгубил управление над автомобила, при навлизане в кръгово кръстовище от ул.”Сергей Румянцев” се удря и причинява пътно произшествия с материални щети. Водачът не е пострадал.

При проверката за употреба на алкохол той е показал положителна проба от 1,76 промила. Инцидентът е станал на 25 юли в 06,06 часа. Срещу водача  е образувано бързо досъдебно производство.

На 28 юли, в 00,50 часа, по бул.”Ст.Караджа” е спрян за проверка товарен автомобил “Мерцедес Спринтер”, управляван от 21- годишен младеж от  Панагюрище.

При проверката за употреба на алкохол е показал положителна проба от 1,68 промила. Срещу него е образувано бързо досъдебно производство.

120 фиша за неправилно паркиране са съставени през изминалата седмица. Служители на сектор “Пътна полиция” работят по 9 сигнала, подадени от граждани. 181 са електронните фишове издадени на водачи, превишили ограничението на скоростта.