Социалистите готови за победа с бюлетина номер 10
Социалистите готови за победа с бюлетина номер 10 / netinfo

Общинската организация на БСП в Благоевград откри официално предизборната кампания за кмет, общински съветници и референдум.

Червените преминаха под строй със знамена от партийнита централа, за се поклонят пред паметника на Димитър Благоев, където се състоя церомония по поднасяне на цветя и кратка патриотична програма.

В голямата зала на Драматичен театър "Никола Вапцаров" излязоха участниците в листата за нов Общински съвет, водени от кандидата за кмет Милан Богдански.

За откриване на кампанията пристигна народният представител от Благоевградски район Кристиан Вигенин.

"На 25 октомври се сменя часовото време, пожелавам на БСП-Благоевград да смени и политическото време. През последните години станахме свидетели на управлението на човек, който се интересуваше единствено от медийните си изяви. Време е ние, социалистите, да завоюваме победа на тези избори и да разтърнем нашата социално-икономическа политика, насочена към всички жители в общината", призова Кристиян Вигенин.

Кандидатът на социалистите Милан Богдански поздрави от трибуната всички кандидати от листата за ОбС, като пожела пълна победа с бюлетина номер 10.

"Сред основните акценти в управленската програмата на БСП за следващия 4-годишен мандат са откриването на 500 работни места в Благоевград. Намаляване на таксите за детска градина от 45 на 20 лева за всички в подрастващи в общината. Ще работим за подобряване на икономиката, социалната справедливост и жизненото равнище на нашите съграждани, както в общинския център, така и в селските райони", декларира Милан Богдански.