Милан Богдански: Ще се боря срещу младежката безработица
Милан Богдански: Ще се боря срещу младежката безработица / Дарик - Благоевград, Любима Калпачка
Милан Богдански: Ще се боря срещу младежката безработица
82075
Милан Богдански: Ще се боря срещу младежката безработица
  • Милан Богдански: Ще се боря срещу младежката безработица

Председателят на БСП Михаил Миков и кандидатът за кмет на Благоевград Милан Богдански почетоха паметта на загиналите в боевете за свободата на Горна Джумая.

Двамата съпартийци се включиха в честванията на града послучай 103 години от славната епопея в Пиринска Македония.

Миков и Богдански, придружавани от активистите на БСП и участниците във вота за местна власт, се поклониха пред мемориала "Майка България" в областния център. Червеният лидер изрази пълната си подкрепа за екипа на кандидат-кмета Милан Богдански и изрази увереност, че на този вот хората в Благоевградско ще излязат от налегналата ги през годините апатия и ще гласуват активно с бюлетина номер 10.

"Най-важното в една предизборна кампания са искреността и срещите с хората. БСП означава справедливост. Платформата и левите стандарти очертават партията ни като единствената политическа формация, която има такива за тези избори. Листата за кандидат-съветници в Благоевград е много млада. В същото време това са хора, които имат опит в местното самоуправление, участвали са в не една и две битки, и смятам, че е много успешен екип за предстоящите избори", заяви Михаил Миков.

"Благодаря на съпартийците ми, които ми гласуваха доверие и избраха аз да съм кандидат за кмет на Благоевград. Срещам се ежедневно с хора от цялата община и добре познавам техните искания и стремежи. През последните четири години местната власт не направи стъпки в борбата с младежката безработица. Ще работя активно именно в тази насока, за да останат младите тук, а тези които вече са избрали терминалите, да се върнат в родните места.

"БСП трябва да направи така, че гласът на хората да се чува от управляващите в общинската администрация. Това може да стане чрез съвместна работа между общината, гражданите, НПО, студенти, работодателски организации и други. Аз ще създам условията за такова сътрудничество", категоричен е Богдански.

Аз ще съм кмет на всички хора", декларира кандидат-градоначалникът Милан Богдански.

Чуйте още от Милан Богдански в звуковия файл