Бургаски хомеопат излекувал Роби Уилямс и други световни звезди
Бургаски хомеопат излекувал Роби Уилямс и други световни звезди / netinfo
Бургаски хомеопат лекува роби Уилямс и други световни звезди
87796
Бургаски хомеопат лекува роби Уилямс и други световни звезди
  • Бургаски хомеопат лекува роби Уилямс и други световни звезди

Известният бургаски психиатър и хомеопат д-р Ивайло Димитров е лекувал световно известни звезди от шоу бизнеса и милиардери от арабския свят, с кралско потекло, с помощта на български продукти. Хомеопатичните препарати са създадени от него и са без аналог в света. Сред пациентите на д-р Димитров е поп звездата Роби Уилямс. Много от известните му пациенти са търсили изход от зависимости. 
Специалистът по психиатрия, психотерапия и хомеопатична терапи е директор на Балкански офис на организация ECAD. Д-р Димитров обаче е и създател на 12 хомеопатични продукти, които са без аналог в света. Те са насочени към лечение на най-значимите заболявания в Европа, сред коит ои зависимостите към цигари и алкохол.
Белл Хомеопатия е първият изцяло български производител на хомеопатични продукти. Екипът от специалисти успешно прилага иновативен подход и висок стандарт в технологията за изработване на хомеопатични продукти. "Стремежът е изцяло към създаване и производство на висококачествени, здравословни и достъпни хомеопатични продукти, такива, които са без аналог в световното производството", обясни в предаването "По-здрави с Дарик Югоизток", д-р Димитров.
Първата им поява българския пазар е била шок за фармацевтичните фирми. Ефектът от тях обаче прави последователите им хиляди.
Според д-р Димитров най-важното е човек да не чака вълшебното хапче, а самият той също да положи усилия за здравето си.
За това как е създал ефективните продукти, за начина им на действие и за вариентите за лечение, чуйте повече в звуковия файл от д-р Ивайло Димитров.