Кметът Жабов с голям реверанс към талантите на Средец
Кметът Жабов с голям реверанс към талантите на Средец / netinfo

Талантливите и успешни деца на община Средец, които с всяка година стават все повече, отново изгряват на билборд на входа на града.
Инициативата е на кмета на общината инж.Иван Жабов. Още преди година той предложи като реверанс към уменията и старанието на малките и млади дарования на Средец те да бъдат символично представени пред жители и гости на общината. "Ние се гордеем с нашите деца. Те са активни, те са талантливи, те са нашата радост и бъдеще за град. По принцип билборда е с цел реклама, но за нас мисля, че няма по-голяма реклама от тези деца, които печелят регионални, национални и международни отличия и популяризират родното си място", каза инж. Жабов.
Големият билборд, който посреща в Средец е собственост на общината, както и транспарантът, на който позират децата. Всяко едно от тях е носител на награда или титла в различни области. Фотографията и дизайна на билборда, който ще огрява общината в продължение на година са дело на Пейо Георгиев. 
За първи път такъв транспарант беше поставен през 2015 година, по повод честването на 55 години от обявяването на Средец за град.
За малък период от време и още повече, през последните три години община Средец може да се похвали и с голям принос за запазването на страната - бейбум на хубави малки българчета.

Кметът Жабов с голям реверанс към талантите на Средец
netinfo