Румяна Динева: Заложих на младите хора в кампанията и те се справиха отлично
Румяна Динева: Заложих на младите хора в кампанията и те се справиха отлично / DarikNews.bg, архив

Категоричната подкрепа, която Румен Радев и Илияна Йотова получиха в област Стара Загора, е израз на волята на мнозинството граждани за промяна. 96 578 избиратели от областта гласуваха за ген. Радев и Илияна Йотова да бъдат президент и вицепрезидент на България на балотажа на 13-ти ноември. 160 779 е общият брой на гласувалите избиратели в 11-те общини.

„Радваме се, че бяхме част от една успешна и етична кампания за каузата България. Всички повярвахме, че Вие ще върнете достойнството и гордостта ни на българи и ще съхраните историческата ни памет и културната ни идентичност", пише председателят на Областния съвет на БСП-Стара Загора Румяна Динева в поздравително писмо до ген. Радев и Илияна Йотова. Лидерът на социалистите подчертава, че хората искат да видят повече сигурност, стабилност и ефективно работещи институции, по-висок стандарт и качество на живот, убедени са, че Радев и Йотова ще върнат надеждите им и ще служат като обединител на всички българи по света.

Румяна Динева благодари на социалистите за активността им, на доброволците - за усърдието и на работните екипи - за енергията и всеотдайността им. „Бях убедена, че младите хора, на които заложих в Областния предизборен щаб, ще се справят отлично с организационно-техническата подготовка. Винаги съм вярвала, че общите усилия и екипната работа допринасят за успешни резултати. Радвам се, че всички работиха с ентусиазъм и отговорност. Благодаря за подкрепата и реализираната цел. Убедих се, че сте готови за повече работа, която ни предстои", написа Динева във Фейсбук. Анализите за приключилата кампания и политическата обстановка предстои да бъдат обсъдени на заседание на социалистите.