Благоевградските млади социалисти номинираха четирима за народни представители
Благоевградските млади социалисти номинираха четирима за народни представители / Снимка:БСП

На първото си събрание за 2017 година младите социалисти от Благоевград обявиха своите изрбаници за парламента, приеха годишен отчет на лидера Ваня Маникатева и начертаха план за 2017 година.

На 14 януари Младежкото обединение на БСП-Благоевград проведе своето първо събрание за 2017 г. Срещата на младежите е и първата от поредицата предстоящи събрания в общинската организацията. Социалистите безусловно се обединиха около номинацията на областния и общински председател на БСП Благоевград - Николай Бошкилов за депутат. Според тях той притежава нужните качества и е достоен да ги представлява в парламента.

Номинации за народни представители получиха и областният координатор на Младежкото обединение - Ваня Маникатева, която същия ден навърши 25 години. Другите номинирани са Антон Асиски - бивш младежки лидер и представител в местния парламент, и разбира се, председателят на партията - Корнелия Нинова.

Младежкото обединение прие отчет за дейността през изминалите президентски избори, който бе представен от Маникатева. Младата дама почерпи и за своя 25-и рожден ден, като получи подарък - колаж с най-важните моменти за нея и Младежкото обединение от изминалата година. Младите социалисти приеха и план за работа през 2017 година като фокусът на дейността им ще бъде спечелването на предстоящите през април предсрочни парламентарни избори. По традиция накрая бяха приети и нови членове, които ще дадат на младите в БСП нови сили за работа през новата година и осъществяване на така чаканата в България промяна към социална справедливост, достоен живот и баланс в икономиката и обществото.