Обсъдиха дейността на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните в Сливен
Обсъдиха дейността на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните в Сливен / община Сливен

Организацията на дейността на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните в Сливен с училищата в общината през 2017 година беше обсъдена на работна среща.

В нея взеха участие секретарят на комисията Лилия Радева, директори и заместник-директори на учебни заведения, педагогически съветници и психолози.

На форума бяха обсъдени критериите за организиране на събития с цел превенция на противообществените прояви. Предложенията на училищата трябва да бъдат направени до 27 януари. "В партньорство с Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните, учебните заведения създават своята превенция в зависимост от спецификата на своите ученици, възрастта им и мястото, където живеят ", каза Лилия Радева.

Тя отчете добро партньорство с училищата в общината и заяви, че с всяка година съвместната им дейност става все по-ползотворна и адекватна на проблемите.

"Общата ни цел - доброто на децата, ни помага да успяваме да работим все по-добре, бързо и адекватно", каза още Радева.